Dove Cameron keimaili – poseerasi pikkuhoususillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Dove Cameron tunnetaan parhaiten hänen useista rooleistaan Disney-elokuvissa, joista tuoreimpana julkaistiin vuonna 2017 elokuvateattereihin ilmestynyt Descendants 2. Nyt kaunis naistähti esitteli millaisessa asussa hän viettää päivänsä kotona.

Dove Cameron on monien muiden tavoin viettänyt koronaviruksen vuoksi paljon aikaa kotonaan ja tehnyt myös töitä etänä. Nyt 24-vuotias Cameron päätti paljastaa Instagram-seuraajilleen millainen tyyli hänellä on kotonaan. Nainen on pukeutunut valkoiseen löysään paitaan ja mustiin stringeihin.

View this post on Instagram

work from home look

A post shared by DOVE (@dovecameron) on

Kaunottaren mukaan kyseisessä asussa on helppo työskennellä kotona. Se sopii myös oleskeluun ja käy mukavasta asusta iltaisinkin. Myös fanit tuntuvat olleen mielissään näyttävistä kuvista ja pienestä vilauttelusta kun tähti esitteli hoikkia sääriään.

View this post on Instagram

also doubles as a night look !!!!

A post shared by DOVE (@dovecameron) on