Kanye West haluaa luoda kristillisen version TikTokista – ”Jesus Tok”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pari vuotta sitten hengellisen herätyksen saanut Kanye West on vihjannut sosiaalisessa mediassa seuraavasta projektistaan. Hän haluaa luoda kristillisen vastineen suositulle TikTok-sovellukselle.

– Sain juuri vision… Jesus Tok. Katselin TikTok-videoita tyttäreni kanssa ja kristittynä isänä järkytyin suuresta osasta sisältöä, mutta rakastin täysillä sen teknologiaa, Kanye West paljasti kokonaan isoilla kirjaimilla kirjoitettussa twiitissään.

Kanye West kertoi haluavansa aloittaa yhteistyön TikTokin kanssa ja luoda lapsille turvallisen sovelluksen sovelluksen, jonka sisältöä valvotaan kristillisestä näkökulmasta. Räppärin idea on jokseenkin ajankohtainen, sillä TikTokin tulevaisuus on ollut viime viikkoina runsaasti tapetilla. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump uhkasi nimittäin taannoin kieltää kiinalaisen sovelluksen maassa.