Mies murtautui showpainikaunotar Sonya Devillen kotiin – yritti siepata hänet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

WWE-showpainijärjestön Smackdown-brändin alla esiintyvän Sonya Devillen kotona on käynyt kutsumaton vieras. Poliisi on pidättänyt miehen, joka suunnitteli painitähden sieppaamista.

Philip A. Thomas murtautui Devillen Floridassa sijaitsevaan kotiin sunnuntaiyönä. Hän tuli kuitenkin laukaisseeksi talon hälytysjärjestelmän. Thomasin ikkunasta käsin tontillaan nähnyt Deville pakeni autolla ja hälytti kotiinsa poliisit, jotka pidättivät edelleen paikalla olleen miehen.

Devilleen pakkomielteisesti suhtautuneen Thomasin kerrotaan suunnitelleen murtoa ja sieppausta kahdeksan kuukauden ajan ja muun muassa stalkanneen showpainitähteä sosiaalisessa mediassa. Häneltä takavarikoitiin pidätyshetkellä puukko, nippusiteitä, ilmastointiteippiä ja kaasusumutin, uutisoi ESPN.