Näin Kylie Jennerin meikkirutiini on muuttunut lapsen myötä – vie vain 10 minuuttia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on luonut itselleen todella menestyksekkään uran omalla Kylie Cosmetics -meikkisarjallaan. Meikkisarja kattaa erilaisia siveltimiä ja kosmetiikkatuotteita, joiden lippulaivana pidetään naisen suosittuja huulikiiltoja ja nestemäisiä huulipunia.

Kylie Jenner on aiemmin julkaissut meikkitutoriaalin Voguen YouTube-kanavalla, mutta nyt hän päätti päivittää videon omalla kanavallaan. 22-vuotiaan naisen kauneusrutiini on muuttunut viime vuosien aikana paljon lapsen syntymän jälkeen. Jenner kertoo videolla, että hänellä on vain noin 10 minuuttia aikaa meikata aamuisin, minkä vuoksi hän on joutunut muuttamaan meikkityyliään.

Videolla nähdään miten Kylie Jenner aloittaa meikkaamisen pohjustustuotteilla ja levittää meikkivoiteen siveltimellä kasvoilleen. Naisen mukaan kulmakarvojen meikkaaminen on tärkeintä, koska ne kehystävät kasvoja. Jenner myös paljasti, että huulipuna on ainut tuote, jota ilman hän ei pystyisi elämään.