Nainen on omistanut elämänsä Balilla katukoirille – auttanut niitä jo 15 vuoden ajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Indonesian suosituimpiin lomakohteisiin kuuluva Bali onnistuu hurmaamaan useimmat turistit. Moni muistaa loman jälkeen Balin hyvästä ruoasta, upeista maisemista, ystävällisistä ihmisistä ja koirista, joita kadut ja rannat vilisevät.

Franci-niminen nainen on omistanut elämänsä Balin kaduilla eläville koirille. Franci alkoi eräänä päivänä auttamaan yhtä pientä koiranpentua ja otti sen lemmikikseen. Tämän päivän jälkeen nainen on laajentanut toimintaansa ja auttanut niin montaa koiraa kuin hän on suinkin vain pystynyt.

Nainen ruokkii koiria joka päivä ja kuljettaa niille ruokaa ympäri saarta omalla skootterillaan. Koirat osaavat odottaa naista ja tulevat innoissaan tervehtimään tätä. Balilla koiranlihan syöminen ei ole laitonta, minkä vuoksi siellä tapetaankin paljon koiria. Francin tavoitteena on kuitenkin saada myös paikalliset näkemään koirat eri tavalla ja ottamaan ne huomioon ystävällisinä ja rakastavina lemmikkeinä. Franci on auttanut koiria jo 15 vuoden ajan.