Kourtney Kardashian minilomalla exänsä kanssa – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashian on ollut suurena tukena entisen miehensä ja lastensa isän Scott Disickin raitistumisessa. Nyt entiset rakastavaiset ovat jopa lomailleet yhdessä lastensa kanssa viikonlopun ajan.

Kourtney Kardashian vietti viikonlopun Kaliforniassa Santa Barbarassa. 41-vuotias perheenäiti oli sallinut myös 37-vuotiaan Scott Disickin liittymisen seuraan, mistä kaksikon kolme lasta olivat varmasti innoissaan. Tällä hetkellä Mason on kymmenenvuotias, Penelope kahdeksan ja Reign viisivuotias.

View this post on Instagram

weekenders

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney Kardashian on julkaissut lomaltaan kuvia, joissa hän poseeraa joko yksin tai lasten kanssa. Mies ei esiinny yhdessäkään kuvassa, mutta paparazzi on kuitenkin nähnyt Scott Disickin Kourtney Kardashianin ja lasten seurassa viettämässä aikaa luksusta pursuavassa lomakohteessa. Fanit ovat sosiaalisessa mediassa olleet hyvin innoissaan siitä mahdollisuudesta, että kaksikko palaisi vielä yhteen.

View this post on Instagram

love and happiness

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on