Sydäntäsärkevä video – koira yritti juosta sen hylänneen auton perässä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lemmikkieläinten hylkääminen omilleen on maailmanlaajuinen ongelma. Tuoreella viraalina levinneellä videolla todistetaan sydäntäsärkevää tilannetta, jossa koira hylätään keskelle katua.

Video kuvattiin 15. elokuuta Kolumbian Fontibonissa. Siinä koira on jätetty itsekseen keskelle tietä viereen pysäytetystä henkilöautosta. Pian lemmikin omistaja lähtee ajamaan pois paikalta, jättäen hämmentyneen koiran oman onnensa nojaan.

Koira nähdään juoksemassa epätoivoisesti auton perässä. Kuljettaja ei kuitenkaan pysäytä ajoneuvoaan, vaikka tilannetta todistaneet ihmiset yrittävät saada hänen huomion. Eläinrääkkäys ja eläimen heitteillejättö ovat Kolumbian laissa vakavia rikoksia, joista voi Unilad-sivuston mukaan seurata kallis lasku.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.