Liskopari jähmettyi – hulvaton asento ehdittiin saada videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet liskot ovat hyvin vikkeliä ja nopeita liikkeissään, mutta tullessaan huomatuksi ne voivat myös valita paikallaan pysymisen. Tällöin liskot yrittävät olla huomaamattomia jähmettyessään yhteen ja samaan asentoon. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa eräät liskot jäivät melko hupaisaan asentoon.

YouTube-videolla nähdään miten eräs liskopariskunta oli jähmettynyt aloilleen huomattuaan miehen, joka lähestyi niitä. Mies kuvasi tilanteen kamerallaan, koska liskot olivat hyvin erikoisessa asennossa. Toinen lisko piti kukkapenkin reunasta yhdellä etujalallaan kiinni ja toisella liskokaveria, joka roikkui kiinni pitävän liskon takajalassa.

Liskojen asento on jo sinällään melko huvittava, mutta tilanteen koomisuutta lisäsi vielä se miten rennon näköinen lisko oli vaikka roikkui vain yhdellä jalalla reunasta. Myös liskon ilme oli kylmän viileä ja se tuntui katsovan suoraan kameraa kohti.