Kat Graham esitteli oikeat hiuksensa – piilotteli afroaan vuosien ajan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Kat Graham on tunnettu monista elokuvista ja televisiorooleistaan. Moni muistaa Grahamin esimerkiksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta, jossa hän esitti Bonnie Bennettin roolia. Kat Graham nähdään televisiossa usein pitkähiuksisena.

Naisen hiukset ovat rooleissa yleensä suorat tai suorista hiuksista kiharretut. Nyt Graham paljasti Voguelle kuvaamallaan videolla, että hänen omat aidot hiuksensa ovat hyvin kiharat afrohiukset.

Kat Graham oli oppinut siihen uransa aikana, että hänen hiuksensa olivat vääränlaiset. Ne eivät koskaan sopineet mihinkään rooliin, minkä vuoksi tähti oli hyvin tottunut käyttämään peruukkeja. Koronakaranteenin aikana nainen on kuitenkin alkanut hoitamaan omia hiuksiaan paremmin.

Kat Graham kertoo oppineensa karanteenin aikana todella rakastamaan omia luonnollisia afrohiuksiaan. Nyt Graham uskaltautui esittelemään videolla miten upea pallon muotoinen afrokampaus syntyy. 30-vuotias näyttelijätär myöntää, että vielä jokin aika sitten hän ei olisi ikinä suostunut esittelemään julkisesti omia hiuksiaan niiden luonnollisessa tilassaan.