Sorsaemo ilmestui poikasineen ostoskeskuksen vilinään – hulvaton näky videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan villieläimet päätyvät erikoisiin paikkoihin keskelle kaupungin vilinää tai vaikkapa perheen henkilöauton sisälle. Tällä kerralla eräs sorsaperhe näyttää päätyneen ostoksille kauppakeskukseen.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, jossa kauppakeskuksessa vierailleet asiakkaat ovat nähneet keskuudessaan suloisen sorsaperheen. Eräs asiakas päätti kuvata kamerallaan tilanteen, jossa sorsaemo näyttää tallustelevan tyynen rauhallisesti ostoskeskuksessa yhdeksän poikasensa kanssa.

Poikaset seuraavat emoaan suloisesti melko tarkassa parijonossa. Naarassorsa poikasineen oli hauska näky monille ja videolla nähdäänkin miten ihmiset ihastelevat kulkuetta ja kuvaavat hauskaa sorsakatrasta. Tilanne tapahtui Australiassa Perthissä sijaitsevassa ostoskeskuksessa 19. elokuuta.