Bella Hadid ihastuttaa mainoksessa – supermalli osaa näytellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hadidin mallisiskoksista nuorempi 23-vuotias Bella Hadid on alkanut toden teolla saamaan jalansijaa mallimarkkinoilla. Nainen on nähty viime vuosien aikana jo monien tunnettujen muotitalojen mallina ja Voguen kansikuvissa. Nyt nuori tähti on osoittanut osaavansa myös näytellä.

Bella Hadid julkaisi keskiviikkona kuvan, jossa tähti kävelee merestä upeat solmuvärjätyt bikinit yllään. Kuva oli uudesta Michael Korsin mainoksesta, jossa Hadid toimi yksin päätähtenä. Mainoksesta kävi ilmi, että kaunotar on myös taitava näyttelijä.

Mainoksen hauskana ideana mukaillaan legendaarista Cast Away – Tuuliajolla -elokuvaa. Bella Hadid joutuu jäämään yksin autiolle saarelle muun kuvausryhmän peruessa tulonsa. Nainen kuitenkin neuvokkaana järjestää itse uuden malliston kuvaukset, hankkii itselleen syötävää ja tekee itelleen ystävän uudesta Michael Korsin laukusta.