Damian Hurleyn ihana viesti isoäidille: ”80-vuotias ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Elizabeth Hurleylla on 18-vuotias poika Damian. Damian on saanut paljon huomiota osakseen näyttävällä ulkonäöllään ja moni onkin ollut sitä mieltä, että poika on äitinsä kanssa kuin kaksi marjaa.

Nyt Damian Hurley julkaisi ihastuttavan kuvan, jossa hän poseeraa oman isoäitinsä kanssa. Kuvissa vietetään 80 vuotta täyttäneen Angelan syntymäpäiviä. Isoäiti on saman katon alla Damianin ja Elizabethin kanssa karanteenissa, joten hän ei joutunut viettämään suurta merkkipäiväänsä yksin.

Yhteiskuvan kuvatekstiin Damian oli kirjoittanut isoäidilleen viestin. ”Hyvää syntymäpäivää koko maailman parhaalle ystävälleni! 80 vuotta ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä”, Damian imartelee Angelaa onnentoivotuksessaan.

View this post on Instagram

conquering serious literature

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

View this post on Instagram

happy christmas !! 🎄❤️

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on