Ellie Goulding esitteli kauniin kotinsa – näin supertähti elää

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ellie Goulding meni viime vuonna Jaspar Goplingin kanssa naimisiin. Pariskunta ei kuitenkaan vielä toistaiseksi asu yhdessä. Goulding on nauttinut itsenäisyydestään ja omasta tilastaan, jonka hän kuitenkin jakaa tällä hetkellä oman veljensä kanssa.

Ellie Goulding päästi Vogue-lehden toimittajan kotiinsa ja esitteli miten hän viettää yhden vuorokauden elämästään. Gouldingin arkeen kuuluu tällä hetkellä terveellinen hänen kokkiveljensä valmistama ruoka, treenit omassa kuntosalissa ja uuden musiikin luominen.

Ellie Goulding on muuttanut pienempään asuntoon koska hän pitää tiiviimmästä ja kotoisammasta ympäristöstä. 33-vuotias Goulding kertoi eläneensä aiemmin kuin rokkitähti isossa kartanossa, mutta suuri tila ja talon tyhjyys kuitenkin ahdistivat häntä.