Gigi Hadid paljasti raskausaikansa pakkomielteet – moni perheenäiti voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 25-vuotias Gigi Hadid odottaa 27-vuotiaan poptähden Zayn Malikin kanssa esikoistaan. Huhujen mukaan naisen laskettu aika on syyskuussa, mutta tähti itse ei ole vielä toistaiseksi vahvistanut tietoa medialle.

Gigi Hadid on nauttinut raskaudestaan perheen ja ystävien seurassa eikä hän olekaan julkaissut vielä yhtäkään raskauskuvaa, jossa pyöristynyt vatsa näkyisi. Nyt nainen kuitenkin paljasti millaisia mielitekoja hänellä on viime aikoina ollut ja mitä hän on syönyt.

Gigi Hadid on aiemmin kertonut rakastavansa pyöreitä bageleita ja syöneensä niitä eri täytteillä joka päivä. Nyt nainen esitteli kuvien muodossa, että hänelle on maistunut myös mansikat ja salaatti, jonka päällä on runsaasti hapokasta balsamicoa. Tähti on myös herkutellut itse tehdyillä susheilla ja kanelipullilla, joiden päällä nähdään herkullisen tahmainen sokerikuorrute.

View this post on Instagram

summer gratitude

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on