Ihanat kiharat kylpytakin vyöllä – nerokas niksi videona

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen bloggaaja ja Instagram-tähti Negin Mirsalehi on kuvankaunis neitokainen. Naisen unelmaisen pitkät hiukset ja hiustenhoitoon liittyvät vinkit ovatkin yksi syy siihen minkä vuoksi miljoonat ihmiset seuraavat naista sosiaalisessa mediassa.

Gisou-hiustuotesarjan luoja Negin Mirsalehi on antanut Instagram-kanavallaan vinkkejä pitkähiuksisille naisille siitä miten he voivat saada kauniit kiharat ilman lämpökäsittelyä. Nainen on videoillaan käyttänyt apunaan pieniä käsipyyhkeitä ja kylpytakin vyötä.

Etenkin kylpytakin vyöllä tehdyt kiharat ovat tuntuneet saaneen paljon kannatusta naisen yli kuudelta miljoonalta seuraajalta. Videolla Mirsalehi näyttää miten hiukset kieritetään kylpytakin vyön ympärille siten, että lopputuloksena saadaan kauniit ja ilmavat kiharat ilman kuumia muotoilurautoja.