Carmen teki turvotuksesta tavaramerkkinsä – kehopositiivisuuden äänitorvi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian Pasadenasta kotoisin oleva Carmen Rene työskentelee valokuvamallina ja kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Hän on kärsinyt lapsesta saakka poikkeuksellisen voimakkaasta jalkojen turvotuksesta, eli lymfedeemasta. Tämä ei kuitenkaan estä vartalon esittelyä koko maailmalle.

Plus Size Divas -keskusteluohjelmassa esiintyvä Carmen Rene tietää, että tuleva bikinikausi on monelle suurikokoiselle naiselle painajainen. Hän haluaa esimerkillään näyttää, että seksikkyys ei vaadi tietynlaista vartalotyyppiä. Se vaatii oikeanlaisen asenteen.

– Nämä vartalot, mitkä meillä nyt on, ovat meidän kesävartalomme, Carmen sanoo ja tarkoittaa, että jokainen keho on valmis kesään sellaisenaan.

Naisella on kymmeniätuhansia seuraajia Instagramissa ja hänen miehensä on ylpeä itsevarmasta naisestaan. Seksikäs neitokainen tietää, että terve itsetunto on hänen suurin valttikorttinsa. Hän muistuttaa, että ihminen saa pukeutua haluamallaan tavalla koosta, sukupuolesta tai iästä huolimatta.