Karlie Kloss halusi oppia suositun tanssin – TikTok-tähti saapui auttamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Addison Rae on 19-vuotias kaunotar ja tanssia harrastava nuori nainen, joka on tullut miljoonille ihmisille TikTok-sovelluksen kautta tunnetuksi. Raella on sovelluksessa jo yli 40 miljoonaa seuraajaa ja hän onkin julkaissut jo yli 900 videota.

Nyt Addison Rae nähdään Victoria’s Secret -mallina toimivan Karlie Klossin YouTube-videolla vierailemassa. Kloss tarvitsi hieman apua TikTokissa kiertävän Savage-koreografian opettelemiseen, ja Rae päätti saapua huippumallin avuksi opettamaan suositut tanssiliikkeet.

Videolla nähdään miten paljon vaivaa ja aikaa moni joutuu näkemään TikTok-videoitaan varten opetellessaan uusia sovelluksessa kiertäviä tansseja. Karlie Kloss oppi Addison Raen opastuksen avulla tanssin melko nopeasti, mutta mallikin myönsi, että tanssi näyttää nuorten tekeminä paljon helpommalta kuin se todellisuudessa olikaan.