Laura Cremaschi planeetan kuumin merikapteeni?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten varsinaisen läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien suosikkikaunottarista.

View this post on Instagram

Barca rotta, marinaio scapolo

A post shared by Laura Cremaschi (@cremaschina) on

Nyt Laura nähdään keikistelemässä somekuvissaan niukoissa bikineissä ohjaamassa huvijahtia merellä. Hänen someseuraajansa saavat kuvissa mitä toivovat, sillä upea kaunotar keikistelee tuossa asussa usean kuvasarjan verran.

Laura tarjoilee seuraajilleen silmänruokaa myös sosiaalisen median puolella, sillä hän julkaisee ajoittain erittäin näyttäviä kuvia itsestään ja ystävistään. Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschin vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.