Lea Michele on synnyttänyt – perheeseen saapui terve poika

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glee-musikaalista tunnetuksi tullut näyttelijä Lea Michele on saanut esikoisensa aviomiehensä Zandy Reichin kanssa. Nainen synnytti terveen pojan torstaina 20. elokuuta ja tuoreet vanhemmat ovat olleet pienokaisesta täysin haltioissaan.

Lea Michele ja Zandy Reich olivat aina haaveilleet yhteisestä perheestä ja lapsista, minkä vuoksi raskaus oli heille todellinen siunaus. 33-vuotias Lea Michele on kertonut Us Weekly -sivuston mukaan, että yhteiselämä vauvan kanssa on alkanut vaivattomasti. Tähden mukaan kaikki ovat terveitä ja iloisia, ja poika on toistaiseksi ollut hyvin helppo vauva.

Lea Michele joutui hetki sitten suuren kiusaamiskohun keskelle. Glee-musikaalin viidennellä tuotantokaudella näytellyt Samantha Ware syytti Micheleä siitä, että nainen kiusasi häntä kuvauksissa ja teki hänen elämästään helvettiä maan päällä. Kohuun sotkeutui myös moni kollega, joista osa tuli puolustamaan Micheleä ja osa taas vahvisti sitä, että nainen on ollut vaikea työkaveri.