Wolt toimittaa jatkossa meikkejä pikana – aloitti yhteistyön kosmetiikkaliikkeen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ravintolaruoan toimittamisella yritystoimintansa aloittanut Wolt on laajentanut kuljetusvalikoimaansa päivittäistavaroiden lisäksi myös kukkiin ja kirjoihin. Nyt yhtiö tekee yhteistyötä HOK-Elannon Emotion-myymälöiden kanssa.

Woltin kautta voi tilata jatkossa myös kosmetiikkaa pikana. Valikoiman pääpaino on ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteissa sekä kosmetiikan suosituimmissa tuotteissa. Alkuvaiheessa Woltiin avataan noin 200 tuotetta. Aluksi mukana on neljä Emotion-yksikköä: Ainoa Tapiola, Hyvinkää, Redi ja Tripla. Kuljetusmaksu määräytyy etäisyyden mukaan, alhaisimmillaan se on 3,90 euroa.

– Juhlat illalla tai lähtö mökille parin tunnin kuluttua, etätyöpalaveri vaihteeksi videoneuvotteluna, lahjan ostaminen ylioppilaalle on jäänyt viimetinkaan… aina ei ehdi odottaa verkkokaupan toimitusta, HOK-Elannon Emotion-ketjun vetäjä Elina Vaalto kuvailee.