Maailman värikkäin kylä nousi turistien suosioon – harkittu muutos kannatti

Matkailu · Terhi Piiroinen

Indonesian Kampung Pelangi on varmasti maailman värikkäin kaupunki ja sen nimikin tarkoittaa sateenkaarikylää. Kaupunkia on maalattu kirjavammaksi vuosien saatossa, jotta se houkuttelisi matkailijoita luokseen.

Eteläisessä Semarangissa sijaitseva kylä vaihtoi taannoin nimeään ja yleisilmettään. Turismiin panostaminen kannatti, sillä värikäs lomapaikka on noussut aiempaa suurempaan suosioon. Etenkin reppureissaajat pistäytyvät mielellään kylässä, jonka riemunkirjava ja sirkeä ulkoasu on omiaan sosiaalisen median sisältöä varten.

Kerroimme aiemmin, että uudistus maksoi alunperin ainoastaan 20.000 euroa. Se on kuitenkin tullut moninkertaisesti takaisin kylälle lisääntyneen matkailun ansiosta.

Indonesia's Rainbow-colored Village

This is the most colorful village in the world! ❤️💙💚💛💜

Publiée par Culture Trip sur Lundi 24 août 2020