Mies rakensi maailman pisimmän skeittilaudan – pituutta huimat 7,6 metriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skeittilaudat ovat yleisimmin alle metrin pituisia, mutta taannoin eräs metallitöihin erikoistunut tubettaja päätti valmistaa tavanomaista huomattavasti pidemmän laudan. Sille kertyi pituutta jopa 7,6 metriä.

Fairfield Steel Worksin Paul Pinto päätti valmistaa hämmentävän luomuksenuuden työpajansa kunniaksi. Hän otti tavoitteekseen rakentaa laudan, joka olisi tiettävästi pisin koskaan valmistettu rullalauta.

Pinto esitteli laudan valmistumista Youtubessa julkaisemallaan, lähes kymmenminuuttisella videolla. Valmis luomus kääntää todennäköisesti katseita kaduilla, vaikka esimerkiksi temppujen tekeminen sillä tuskin luonnistuu järin helposti. Lautaa voi käyttää samanaikaisesti myös useampi henkilö tandem-tyyliin.