Karlie Klossin elämä on hektistä – ehtii tehdä hurjasti vuodessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Karlie Kloss on tullut monille tunnetuksi Victoria’s Secret -alusvaatebrändin enkelinä. Tällä hetkellä Kloss työskentelee myös juontajana ja tähdittää suosittua Project Runway -tositelevisio-ohjelmaa, jossa vaatesuunnittelijat kilpailevat keskenään.

Karlie Kloss elää melko hektistä elämää, minkä vuoksi hänen vuoteensa mahtuukin aina paljon tapahtumia. Nyt Kloss päätti esitellä kuluneen vuotensa hänen Klossy-nimisellä YouTube-kanavallaan. Vuosi on ollut täynnä niin matkustelua, muotia, ystäviä kuin rakkauttakin.

Karlie Kloss on omaa videoblogiaan pitäessä kuvannut paljon materiaalia koko vuoden ajan, mikä onkin mahdollistanut hauskan koostevideon tekemisen. Malli muistelee lämmöllä kulunutta vuotta, jolloin hän pääsi toteuttamaan monia unelmiaan töiden saralla.