Sofia palasi someen rytinällä – leuat loksauttava biksuposeeraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Scott Disick ja hänen tyttöystävänsä Sofia Richie ovat alkaneet seurustelemaan noin kolme vuotta sitten. Suhde on ollut kumpareinen, mutta toisinaan pariskunta on vaikuttanut hyvinkin omistautuneilta toisilleen. Nyt he ovat kuitenkin päättäneet toistaiseksi erota, ja siksi Sofia on viime aikoina julkaissut tavallista vähemmän kuviaan.

https://www.instagram.com/p/CEUIj-TJk4f/

Nyt Sofia on kuitenkin palannut someen näyttävästi julkaisemalla sarjan upeita kuvia, joista eräässä hän poseeraa vihreissä bikineissä näyttävästi huvijahdin kannella. Ainakaan kuvien perusteella neiti ei kärsi kovin suurista sydänsuruista, vaikka lehtitietojen mukaan sellaisiakin olisi viime aikoina ollut.

https://www.instagram.com/p/CEUHtm-pl2s/

Scott Disick haki äskettäin ammattiapua saamiinsa traumoihinsa, jotka johtuvat hänen vanhempiensa menettämisestä. Koronaviruksen aiheuttama karanteeni sai miehen niin huonoon kuntoon, että Sofia Richie päätti ottaa häneen etäisyyttä. Sofia Richie on jo aiempien tietojen mukaan muuttanut yksin merenrantataloon. Parisuhde on tauolla ainakin siihen saakka, että mies saa hoidettua itsensä parempaan kuntoon.