Mies yritti salakuljettaa oravia Balilta Australiaan – piilotti jyrsijät housuihinsa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australialainen mies on jäänyt kiinni erikoisesta salakuljetusyrityksestä. Lucas Seth Jolly oli yrittänyt tomittaa oravia Balilta Australiaan matkalaukussaan ja vaatteissaan. Mies oli jopa hehkuttanut tekoaan Facebookissa, mikä lopulta johti hänen kiinnijäämiseen.

Jolly oli ostanut oravat Balilla sijaitsevalta torilta noin 13 euron hintaan. Hän oli piilottanut eläimet matkalaukkuunsa sukkien sisään lennon ajaksi ja sijoittanut ne uudelleen housuihinsa saavuttuaan Brisbanen lentoasemalle. Jolly jopa otti yhden jyrsijän esiin, laittoi sen lattialle ja ilmoitti tullin työntekijälle lattialla olevan orava.

Miehen Facebook-ilmoituksen nähnyt seuraaja oli kuitenkin ehtinyt jo ilmoittaa teosta viranomaisille. Lennon aikana kärsineet, nestehukkaiset ja nälkiintyneet oravat jouduttiin lopettamaan. Jolly on Daily Mail -lehden mukaan sittemmin tuomittu julmalla tavalla suoritetusta elävien eläinten salakuljetuksesta, joskin ensikertalaisena hän välttyi vankeustuomiolta.