Norjan povipommi heruttelee faneille: ”Videot suositumpia kuin kuvat”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sindy Starlet oon oslolainen kauneusalan yrittäjä ja yksinhuoltajaäiti. Norjan suurimmat rinnat omistava nainen on kaksinkertaistanut seuraajamääränsä reilun vuoden aikana ja naisella on nyt 212.000 innokasta fania Instagramissa.

Sindy Starlet nousi julkisuuteen vajaa kaksi vuotta sitten julistaessaan, että hän on Norjan ikioma bimboblondi. Nainen suunnitteli tällöin, että aikoo tulla rikkaaksi ja kuuluisaksi jättimäisen povensa ansiosta. Nyt hän on onnistunut tavoitteessaan. Hän on saanut runsaasti arvostelua osakseen muun muassa siksi, että hänen lapsensa on teini-ikäinen poika.

– Vaatteilla ja meikillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, minkälainen äiti on tai miten hyvin pitää lapsestaan huolta, Sindy Starlet sanoi aiemmin arvostelijoilleen.

Hän on julkaissut rintavakoa esitteleviä kuvia Instagramiin, mutta on nyt huomannut videoidensa olevan suositumpia. Siksi nainen on ladannut nettiin muutaman ilmaisen makupalan videon muodossa. Hänellä on myös omat maksulliset sivustonsa, joiden kautta fanit voivat ostaa toisenlaista materiaalia.

View this post on Instagram

Party🤩🍾🥂#party#oslo#

A post shared by BOOBS DANCE Out Now 📀 (@sindystarlet) on