Tanssii tähtien kanssa alkaa – spekulaatiot voittajasta ja putoajista käyvät kuumana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kolmastoista tuotantokausi käynnistyy esittelyjaksolla 5. syyskuuta ja ensimmäisellä varsinaisella livelähetyksellä 6. syyskuuta. Miljoonayleisöjä tavoittavassa viihdeohjelmassa nähdään tulevalla kaudella kilpailemassa peräti 12 julkkistanssijaa, kun mukana ovat muun muassa duudson Jukka Hilden, JVG-Jare ja missikaunotar Shirly Karvinen.

Kuten tavallista, kohdistuu ohjelmaan suurta mielenkiintoa, ja monissa suomalaisissa kahvipöydissä pohditaankin jo kuumeisesti miten kisassa tulee käymään. Kahvipöytien lisäksi myös ammattilaiset ovat nyt kertoneet omat näkemyksensä kilpailun etenemisestä, ja aika näyttää osuvatko arviot oikeaan. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajina ja tanssijoiden tukena läpi kauden toimivat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Tuomaristossa puheenjohtajana toimivan Jukka Haapalaisen rinnalla istuvat Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen.

Vedonlyöntiyhtiö Mr Greenin mukaan kilpailun voittaa muotiasiantuntija Sami Sykkö. Toiseksi suurin suosikki voittajaksi on räppäri Jesse Markin. Naisista todennäköisimmät voittajat ovat asiantuntijoiden mukaan Janina Fry ja Shirly Karvinen. Sykön voittaessa kerroin olisi 4,50 ja Fryn voittaessa 6,00. Heikointa menestystä asiantuntijat povaavat Niklas Hagmanille ja Touko Aallolle, joista ensin mainitun uskotaan putoavan ensimmäisenä. Jos Hagman kuitenkin sattuisi voittamaan, olisi kerroin peräti 25,00.

Ohjelman suorat lähetykset jatkuvat viime vuoden tapaan kaksituntisina, ja ensimmäinen suora lähetys on täyttä tanssin törinää tähtiparien päästessä korkkaamaan tanssiparketin uudella upealla studiolla Helsingin Arabiassa. Kauden aikana päästään seuraamaan myös Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetystä, joka esitetään sunnuntaina 1. marraskuuta.