Vanhainkodin vartija pidätettiin – esiintyi liittovaltion agenttina vuosien ajan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaliforniassa sijaitsevassa vanhainkodissa vartijana työskennellyt mies on pidätetty syystä, joka on kuin suoraan elokuvista. 34-vuotias Donovan Pham Nguyen oli vuosien ajan onnistunut esittämään liittovaltion agenttina.

Nguyenin kerrotaan esiintyneen Yhdysvaltojen kotimaan turvallisuusviraston erikoisagenttina. Hän oli jopa onnistunut osallistumaan Laguna Woodsin vanhainkodissa tehtyyn liittovaltion agenttien ratsiaan työskennellessään siellä. Mies myös osti aseita väärennetyllä turvallisuusviraston henkilöllisyyskortilla.

Todellisuudessa Nguyen työskenteli viimeiset viisi vuotta pääasiassa toimistotöissä Laguna Woodsin vartijoiden vuoronnuksessa. Miehen kollegoiden mukaan jopa hänen autonsa oli varustettu punaisilla ja sinisillä hälytysvaloilla sekä hälytyssireenillä. Ngyeniä saattaa odottaa teostaan maksimissaan kolmen vuoden vankeustuomio, uutisoi Newsweek.