Dua Lipa täytti vuosia – juhli 25. syntymäpäiväänsä Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. Nainen on ehtinyt saavuttamaan urallaan jo paljon. Nyt tähti juhli 25. syntymäpäiväänsä lähimpien ystäviensä ja poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa.

Laulaja ja lauluntekijä Dua Lipa täytti vuosia ja piti syntymäpäivät uudessa kodissaan. Nainen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvis juhlista, joissa näytti olevan hyvä tunnelma, paljon juomaa ja useampi syntymäpäiväkakku. Artisti on asunut koko elämänsä Lontoossa, mutta muutti taannoin rakkauden perässä Yhdysvaltoihin. Tällä hetkellä Dua Lipa asuu poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa Los Angelesissa.

View this post on Instagram

💗💗💗💗💗💗💗💗

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Dua Lipa julkaisi juuri uuden albumin, joka kantaa nimeä Future Nostalgia. Albumilta löytyy useita jo aiemmin julkaistuja jättihittejä kuten Don’t Start Now ja Break My Heart, joilla kummillakin on reilusti yli 300 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa.