Lady Gaga valmistautui VMA-gaalaan hyytävällä tavalla – tähän ei moni kykene

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Lady Gaga on ollut viime vuosina hyvin kiireinen töidensä suhteen. Nainen on näytellyt elokuvissa ja tehnyt uutta musiikkia. Artisti julkaisikin taannoin uuden albumikokonaisuuden, joka kantaa nimeä Chromatica. Tällä hetkellä nainen odottaa sunnuntaina järjestettävää 2020 MTV Video Music Awards -gaalaa.

Lady Gagalla on Ariana Granden lisäksi eniten ehdokkuuksia tämän vuoden VMA-palkintogaalassa. Lady Gaga sai yhdeksän ehdokkuutta ja hän myös esiintyy tapahtumassa. Artisti on odottanut jo kovasti sitä, että hän pääsee esittämään uutta musiikkiaan, minkä vuoksi hän onkin erityisen innoissaan. Lady Gagan valmistautumiseen kuului muun muassa jääkylpy, josta hän jakoi kuvan Instagram-kanavallaan.

Tänä vuonna 2020 MTV Video Music Awards -gaala järjestetään koronaviruksen vuoksi ulkona. Tapahtuma oli määrä järjestää Barclays Center -monitoimihallissa Brooklynissä. Sen sijaan gaala on jaettu pienempiin tapahtumapaikkoihin eri puolille New Yorkin kaupunkia. Lady Gagan lisäksi tapahtumassa esiintyy muun muassa Ariana Grande ja Miley Cyrus.