Nainen lauloi kuin seireeni – rappukäytävä loi eteerisen kaikutehosteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikutehoste lisätään lauluun nykyään usein digitaalisesti, mutta sellaisen voi saada äänelleen myös toisenlaisella tavalla. Tuoreella viraalivideolla laulaja-lauluntekijä ja sometähti Lauren Paley esittelee huikeita taitojaan luonnollisen kaiun kera.

Paley on videollaan päättänyt kokeilla laulamista kotinsa rappukäytävässä. Käytävän ansiosta naisen laulu saa voimakkaan, eteerisen kuuloisen kaiun. Hän vitsailikin leikkineensä antiikin tarujen laulullaan merenkulkijoita kohti tuhoa houkutelleita seireenejä.

Myös Paleyn lauluvalinnat liittyivät seireeni- ja meriteemaan. Hän tulkitsi muun muassa osia Frozen 2 -elokuvan salaisesta seireenikutsusta, Siren-sarjan seireenilaulusta ja Pirates of the Caribbean -elokuvan Jolly Sailor Bold -laulusta.