Tekashi 6ix9inelle satelee tappouhkauksia – viimeisin pilkkavideo voi olla liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine on palkannut itselleen raskaasti aseistettujen henkivartijoiden armeijan, koska mies on uhattu tappaa jengiläisten vasikoimisen vuoksi. Hän näyttää rakastavan tulella leikkimistä, sillä räppäri on nyt pilkannut chicagolaisia räppäreitä, joilla on vahvoja kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Kerroimme promovideosta, joka on kuvattu Chicagolaisen lähiön kadulla. Lil’ Reese -niminen räppäri kommentoi videota, että 69:n kannattaisi lopettaa hengellään leikkiminen internetin avulla. Sen jälkeen Tekashi 6ix9ine pilkkasi räppäriä, koska oli nähnyt videon, jolla Lil’ Reese laskee allensa.

Pian Tekashi 6ix9ine julkaisi videon Instagramissaan ja teki siitä vielä oman pilailuversionsa. Ihmiset ovat varoittaneet räppäriä, että hän pääsee hengestään hetkenä minä hyvänsä. Asiaa ei auttanut se, että hän haukkui chicagolaiset räppärit paskahousuiksi, The Blast uutisoi.