Entinen Red Hot Chili Peppers -kitaristi Jack Sherman kuoli 64-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Red Hot Chili Peppersin riveissä yhtyeen alkuaikoina soittanut kitaristi Jack Sherman on kuollut. Floridalainen muusikko oli menehtyessään 64-vuotias.

Shermanin kuolinsyytä ei ole toistaiseksi paljastettu. Red Hot Chili Peppers julkaisi sosiaalisessa mediassa muistokirjoituksen entiselle jäsenelleen. Siinä kitaristia kuvaillaan uniikiksi mieheksi, ja häntä kiitetään kaikista hyvistä ajoista, huonoista ajoista ja ajoista, jotka olivat siltä väliltä.

Sherman liittyi Red Hot Chili Peppersiin vuonna 1983. Hän soitti yhtyeen debyyttilevyllä, minkä lisäksi hänen säveltämäänsä materiaalia kuultiin myös seuraavalla Freaky Styley -albumilla. Red Hot Chili Peppersin jälkeen Sherman soitti muun muassa Bob Dylanin ja funklegenda George Clintonin levyillä.