Kanye West jätti laskun maksamatta – teknologiayritys vaatii 20 miljoonaa dollaria oikeudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West hurahti uskoon ja aloitti sunnuntaisin järjestetyt jumalanpalvelukset. Sunday Service – tapahtumat keräsivät runsaasti yleisöä ja kuuluisia esiintyjiä. Nyt konserttisarjan teknologiasta vastannut yritys on haastanut Kanye Westin oikeuteen.

MyChannel-niminen yritys vaatii räppäriltä 20 miljoonan dollarin suuruista korvausta. Kanye West oli palkannut firman vastaamaan sunnuntaimessujen teknologiasta ja mainonnasta. West lupasi investoida yhtiöön 10 miljoonaa dollaria, The Blast uutisoi.

Oikeusasiakirjat paljastavat, että yritys ei ole saanut räppäriltä penniäkään. Nyt rahaa vaaditaan oikeudessa. Kanne ei tee hyvää parhaillaan presidentinvaalikampanjaan panostavalle ja mielenterveysongelmista kärsivälle sekä avioeron partaalla olevalle Kanye Westille.