Talent-tuomari Amanda Holden upea näky rannalla – täydellinen biksuvartalo paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Amanda Holden nähdään usein näyttävissä ja vartalonmyötäisissä mekoissa, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

Amanda Holden on nyt nauttinut kesälomastaan kotimaassaan Englannissa, koska matkustelua on koronaviruksen vuoksi rajoitettu. Rajoitukset eivät näytä kuitenkaan naista juuri haittaavan vaan 49-vuotias tähti osaa ottaa kaiken ilon irti myös tutuista hiekkarannoista.

Amanda Holden julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään miten kaunotar on nauttinut päivästään rannalla. Kuvissa tähdellä on yllään punaiset bikinit, jotka korostavat naisen upeaa vartaloa. Holden treenaa henkilökohtaisten valmentajien kanssa säännöllisesti, ja treeni näyttääkin tuottaneen tulosta.