Jessica Edströmin sänkykuva villitsee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista, vaan jopa päinvastoin hänen vietettyään koko kesän Suomessa.

Nyt Jessica nähdään poseeraamassa viettelevässä kuvassa pelkissä alusvaatteissaan. Edströmin oman kertomansa mukaan hänen kasvoillaan nähdään ”Osta minulle pizzaa” -ilme.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.