Rob Kardashianin uusi deitti on kuuma ja kurvikas mallikaunotar

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Rob Kardashian rakastui taannoin glamourmalli Blac Chynaan. He menivät pikakihloihin ja saivat lapsen. Sen jälkeen nainen jätti rikkaan perijän kuin nallin kalliolle. Masennusta sairastanut Rob Kardashian jätti julkisuuden vuosien ajaksi.

Nyt mies suunnittelee paluuta Kardashianit-realitysarjaan. Hän on tehnyt elämäntaparemontin ja voi paremmin kuin aikoihin. Miehellä on ollut onnea myös rakkauselämän suhteen, kun hänet on nähty treffeillä kauniin ja kurvikkaan mallin Aileen Gissellen kanssa.

HITC:n mukaan Aileen Gisselle on 29-vuotias malli ja yhden tyttölapsen äiti. Naisella on oma lastenvaatteita myyvä brändi Haus of Kiddies. Rob Kardashianin tytär, Dream Renee Kardashian, täyttää neljä vuotta marraskuussa.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by B i G G i G i (@lordgisselle) on

View this post on Instagram

👑

A post shared by B i G G i G i (@lordgisselle) on

View this post on Instagram

Effortlessly .

A post shared by B i G G i G i (@lordgisselle) on

View this post on Instagram

Only way you’ll win is if I quit.🐐🤎

A post shared by B i G G i G i (@lordgisselle) on