Povipommi kylmästä säästä: ”Takki ei mene kiinni poven kohdalta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä asuva Ivana Vladislava haluaa näyttää muoviselta nukelta ja silikonibimbolta. Hän on transsukupuolinen seksidomina, jonka turvin rahoittaa kauneusleikkaukset ja muut plastiikkakirurgiset toimenpiteet. Hänen povensa on jättimäinen.

– Saksassa on yhä kylmempää. Yksi parannellun vartalon huonoista puolista on se, että en pysty sulkemaan takkini vetoketjua, Ivana kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Naisen paljaat rinnat ovat hädin tuskin takin alla piilossa. Ivana syntyi poikana, mutta aloitti sukupuolen korjauksen 11-vuotiaana. Hän söi aluksi hormoneja, kunnes turvautui lopulta plastiikkakirurgiaan. Hän asuu Berliinissä.

View this post on Instagram

Feeling glamours. #blonde #Barbie #humandoll

A post shared by Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) on