Rick and Mortyn luojalta uusi sarja maahan saapuvista alieneista – esimakua trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa ääninäyttelijänä, animaattorina ja kirjoittajana työskentelevä Justin Roiland tunnetaan parhaiten suositun Rick and Mortyn toisena luojana. Pian televisiossa nähdään miehen kädenjälkeä edustava toinenkin animaatiosarja.

Solar Opposites kertoo avaruusoliosta, jotka oman kotiplaneettansa tuhoutumisen jälkeen muuttavat maapallolle. Luvassa on hämmentäviä tilanteita alien-perheen yrittäessä sopeutua amerikkalaisten keskuuteen. Sarjasta saadaan esimakua tuoreessa trailerissa.

Roilandin ohella sarjan ääninäyttelijöinä kuullaan muun muassa Silicon Valley -sarjan Thomas Middleditchiä ja Mad Menin Christina Hendricksiä. Solar Oppositesin ensimmäinen tuotantokausi ilmestyy Yhdysvalloissa Hulu-palveluun 8. toukokuuta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, missä palvelussa tai kanavalla sarjaa tullaan näkemään Suomessa.