StaraTV: Metsäjätti-elokuvan Jussi Vatanen haastattelussa

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen Metsäjätti-elokuva saa ensi-iltansa valkokankailla 11. syyskuuta. Jämsän viime aikojen tapahtumien valossa hämmästyttävän ajankohtaiseksi yllättäen muuttunut elokuva perustuu vuonna 2011 julkaistuun kirjaan. Staran haastattelussa nähdään nyt elokuvan päätähti Jussi Vatanen sekä käsikirjoittaja-ohjaaja Ville Jankeri ja tuottaja Rimbo Salomaa.

Haastattelussa keskustellaan elokuvan tarinasta ja sen odottamattomasta ajankohtaisuudesta sekä pohditaan myös ihmisten suhdetta lapsuuden kotikaupunkeihin ja vanhoihin ystäviin. Myös alkuvuodesta iskenyt koronavirus tuotti yllättäviä haasteita elokuvan tekemiseen samoin kuin vähälumiset talvet, jolloin kuvauksiin jouduttiin hankkimaan lunta hieman epätavallisin keinoin.