Kohukaunotar Aubrey O’Day salakuvattiin – aivan toisen näköinen kuin kuvissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa.

Nyt nainen on salakuvattu Palm Springsissä, Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän oli poistumassa paikallisesta ravintolasta koiriensa kanssa. Hän oli suorastaan tunnistamaton. Ilmeisesti koronakaranteeni on vaikuttanut naisen elintapoihin siten, että liikunta on vähentynyt ja syöminen lisääntynyt.

MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -sarjassa esiintynyt Aubrey O’Day esittelee sosiaalisessa mediassa rajusti muokattuja kuviaan. Hän julkaisi nopeasti paparazzi-kuvien julkaisemisen jälkeen Twitterissä valokuvan itsestään. Hänen mukaansa salakuvat ensimmäisenä julkaissut Daily Mail yrittää saada ainoastaan klikkauksia artikkeleihinsa.

Valitettavasti nainen näyttää käpälöineen myös kuvaa, jonka piti todistaa salakuvien valheellisuus. Nainen on ikuistettu viimeksi punaisella matolla viime vuoden lokakuussa. Ihmiset ovat tuominneet lehden yrityksen tuomita naisen vartalon muuttunut ulkonäkö. Tosiasia on kuitenkin se, että Aubrey O’Day tekee sen itse kaikista räikeimmin julkaistessaan ainoastaan photoshopattuja otoksia itsestään.