Näin hiukset pysyvät kiinni pelkän kynän avulla – ja monia muita niksejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTok-sovellus tunnetaan hauskojen tanssivideoiden kehtona, mutta sovelluksesta löytyy myös paljon muunlaista videosisältöä. Moni jakaa TikTok-videoillaan hauskoja ja helppoja niksejä. Nyt videolla esitellään erilaisia hauskoja tapoja muotoilla hiuksia helpoilla ja hyvin kekseliäillä tavoilla.

YouTube-videolla nähdään miten kaksoset Caryn ja Connie päättivät kokeilla erilaisia sosiaalisessa mediassa levinneitä hiustenlaittoon liittyviä niksejä. Naiset kokeilivat ensimmäisenä niksiä, jossa hiukset laitetaan ponihännälle ilman hiuslenkkiä. Oman hiussuortuvan käyttäminen hiuslenkin sijaan toimi kohtuullisen hyvin, mutta naiset kuitenkin huomasivat, että parhaiten niksi toimii kiharrettuihin hiuksiin.

Kaksoset testasivat myös kiharoiden tekemistä ilman lämpökäsittelyä, mikä toimi yllättävän hyvin. Niksi oli kuitenkin aikaa vievä ja melko hankala, mikä sai Caryn ja Connien toteamaan, että hiusten kihartamiseen on helpompiakin tapoja. Erityisen innoissaan naiset olivat vinkistä, jossa näytetään miten hiukset pysyvät ylhäällä kiinni pelkän kynän avulla.