Fani veisti Arnold Schwarzeneggeriä esittävän piipun – sitten tähti otti häneen yhteyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Arnold Schwarzenegger on päässyt tupruttelemaan piippua, joka muistuttaa hänen ikonista roolihahmoaan. Piipun loi käsistään erittäin taitava fani.

Reddit-käyttäjä RadonLab esitteli sivustolla veistämäänsä piippua, joka esitti Arnold Schwarzeneggerin Terminator-hahmoa. Piipun veistäjän yllätykseksi Schwarzenegger otti häneen pian itse yhteyttä. 73-vuotias toimintatähti kertoi haluavansa ostaa piipun häneltä.

Kunnia oli RadonLabille niin suuri, että hän tarjoutui lähettämään piipun tähdelle ilmaiseksi. Schwarzenegger halusi kuitenkin antaa jotain vastalahjaksi. Niinpä näyttelijä lähetti hänelle lopulta nimikirjoituksella varustetun kuvan itsestään polttamassa piippua.

 

Reddit