Tony Hawkin uskomaton tempaus – skeittitemppu maitolasia kädessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ammattilaisskeittaaja Tony Hawk ei ole osoittanut hidastamisen merkkejä 52-vuoden iässäkään. Mies osaa toistuvasti hämmästyttää tempuillaan, joita hän esittelee niin rampeilla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Tony Hawk yhdisti taannoin voimansa Got Milk -maitokampanjan kanssa. Instagramissa julkaistulla videolla hän suorittaa rampilla Mike McGillin keksimän McTwist-tempun. Erityisen videosta tekee se, että Hawk pitelee samalla kädessään maitolasia läikyttämättä juomaansa.

Tony Hawk joutui taannoin sairaalaan loukattuaan sormensa skeittionnettomuudessa. Videon perusteella käsi vaikuttaa kuitenkin jo parantuneen. Skeittilegendan faneja ja pelaamisen ystäviä hemmotellaan lähiaikoina myös Tony Hawk’s Pro Skater 1 ja 2 -pelien Playstation 4, Xbox One ja Windows -laitteille julkaistavien uusien versioiden muodossa.