Jessica Alves kuin elävä nukke – esitteli uutta nenäänsä Lontoossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kertaalleen nenäleikkauksesta toipunut Jessica Alves on esitellyt uutta ulkonäköään suurella ylpeydellä. Nainen on saavuttanut nukkemaisen ulkonäön lukuisilla plastiikkakirurgisilla toimenpiteillä. Viimeisin koski jälleen kerran nenän leikkaamista.

Naisena vuoden 2020 aloittanut entinen ihmis-Ken on nykyään uuden ja isomman nenän omistaja. Hän sai nenäänsä rustoa omasta korvastaan, jotta siihen ei muodostuisi uutta infektiokierrettä. Aiemmin nenän rusto oli luovuttajalta ja se aiheutti vakavia komplikaatioita.

Jessica Alves rakastaa naisellisia muotoja ja hän on korostanut nukkemaista olemusta meikin ja vaatetuksen avulla. Nainen on pukeutunut vyötärön kapeutta korostavaan korsettiin ja valkoiseen mekkoon. Hänellä on yli polven menevät saapikkaat.

– Omana itsenäsi oleminen on kaunein asia mitä voi olla, Alves kirjoittaa.