Meghan Markle ja prinssi Harry tekivät sopimuksen Netflixin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuninkaallisen perheen velvollisuudet taakseen jättäneiden Meghan Marklen ja prinssi Harryn tulevaisuudensuunnitelmat alkavat olla selvillä. Kaksikko on sopinut oletettavasti rahakkaan sopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa.

Useita vuosia kestävän sopimuksen myötä Sussexin herttua ja herttuatar tulevat tuottamaan elokuva- ja sarjasisältöä Netflixiin. Suunniteltu sisältö pitää sisällään niin käsikirjoitettuja sarjoja, dokumentteja kuin lastenohjelmiakin. Pariskunta saattaa esiintyä itse osassa projekteissa, mutta Meghanin suunnitelmissa ei CNN-uutissivuston mukaan ole palata ainakaan täysipäiväisesti näyttelemisen pariin.

Meghan ja Harry kertoivat tiedotteessa keskittyvänsä luomaan sisältöä, joka tarjoaa samaan aikaan tietoa ja toivoa. Sussexin herttuan ja herttuattaren Netflixin kanssa solmimaa sopimusta kuvaillaan samankaltaiseksi, kuin Barack ja Michelle Obaman suoratoistopalvelun kanssa vuonna 2018 tekemä sopimus.