Miley Cyrusin toppi paljastikin sisältönsä – salamavalo teki tehtävänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miley Cyrus julkaisi juuri Midnight Sky -nimisen uuden kappaleen ja näyttävän musiikkivideon. Tähti esitti ensimmäistä kertaa tuoreen singlensä 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa sunnuntaina näyttävässä asussa, josta Cyrus on nyt jakanut kuvia faneilleen.

Midnight Sky -kappale sai upean ensiesityksensä VMA-gaalassa, jossa esitys kuvattiin ja suoratoistettiin suurilla näytöillä kadulla oleville ihmisille. Esityksen lopussa nainen riuhtaisi hameen yltään ja heilui pikkuhousut jalassa suuren peilipallon päällä. Nyt tähti on jakanut lähikuvia asustaan, joka jättää hyvin vähän arvailujen varaan.

View this post on Instagram

BTS @vmas 🤘

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Miley Cyrusin yllä on tangamalliset alushousut ja musta kimalteleva toppi. Kameran salamavalo on paljastanut sen, että nainen ei ole pukenut topin alle lainkaan rintaliivejä. Rinnat näkyvät hyvin selvästi paidasta läpi, mutta se ei näytä vaivaavan juuri poikaystävänsä kanssa suhteen päättänyttä tähteä lainkaan.