Noutoruokaa alastomana hakenut pidätettiin – ei tiennyt nakuilun olevan laitonta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oklahomassa asuva Christopher Sale ajoi Taco Bellin noutoluukulle hakemaan itselleen syötävää. Hän oli lähtenyt automatkalle alasti. Työntekijät yrittivät olla ensin kiinnittämättä huomiota miehen paljaisiin perhekalleuksiin.

The Smoking Gun kertoo, että 61-vuotias Christopher Sale tilasi ateriansa, mutta kurkottautui nakuna lava-autostaan luukkua kohti tiedustellakseen, voisiko hän tilata sittenkin vielä yhden ylimääräisen tacon. Miestä aiemmin palvellut myyjä ei halunnut enää olla kontaktissa miehen kanssa. Pian toinenkin työntekijä piti herran käytöstä outona.

Sale nimittäin teki uuden kierroksen luukulle hakeakseen lisää kastikkeita ja servettejä. Sen jälkeen hän kaartoi luukulle vielä kerran saadakseen lisää kastikkeita. Taco Bellin työntekijät pitivät ilmiselvänä, että Sale halusi tulla nähdyksi ilman rihman kiertämää ja he soittivat itsensäpaljastelijalle poliisit.

– En tiennyt, että auton ajaminen alasti on laitonta. Kaikki vaatteeni olivat pesussa ja minulla oli nälkä, Sale sepitti viranomaisille.