Robert Pattinsonilla koronavirustartunta – Batmanin kuvaukset keskeytetty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuvayhtiö Warner Bros on tiedottanut uuden Batman-elokuvan kuvausten olevan tauolla tuotannon henkilökunnassa todetun koronavirustartunnan vuoksi. Tartunnan saanut on pääosaa, eli Lepakkomiestä esittävä Robert Pattinson.

Brittiläinen näyttelijä Robert Pattinson on antanut positiivisen testituloksen COVID-19 -virukseen. Koko tuotantoryhmä on asetettu karanteeniin ja elokuvan kuvaukset ovat tauolla toistaiseksi. Elokuvaa on kuvattu parhaillaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Vanity Fair uutisoi.

Uuden Batman-elokuvan on määrä ilmestyä noin vuoden päästä. Elokuvan kuvaukset ja tuotanto on ollut kriisissä maailmalla jylläävään koronaviruspandemian vuoksi. Elokuvan nimi on The Batman.