Huippumalli Emily Ratajkowski ei pukenut rintaliivejä – poseerasi luonnonkauniina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi seksikkäimmistä sosiaalisen median kaunottarista, jota kymmenet miljoonat ihmiset seuraavat. Nainen julkaisee faniensa silmien iloksi näyttäviä kuvia itsestään lähes päivittäin ja onnistuu aina häikäisemään omalla kauneudellaan, joka tuntuu hyvin vaivattomalta.

Nyt 28-vuotias kaunotar julkaisi itsestään kolme kuvaa, joissa hän poseeraa tuolilla valkoisessa pikkutopissa. Kuvissa luonnollisen kaunis nainen poseeraa selkä taakse taivutettuna, jolloin se tosiasia korostuu, että Ratajkowski ei ole pukenut paitansa alle rintaliivejä.

Tähti kertoo kuviensa yhteydessä maanantain tuntuvan väsyttävältä, mutta se ei kuitenkaan näy tähdestä ulospäin. Lyhyt toppi ja matalavyötäröiset housut paljastavat Emily Ratajkowskin kapean vyötärön ja timmin vatsan, jota nainen esitteleekin lähes jokaisessa kuvassaan.